Resö Gamla Skola Konferens

Verksamheten är till försäljning och därför tas inga bokningar.

I lugn och ro, nära hav och natur och omgivet av en stor, lummig trädgård ligger Resö Gamla Skola. Här erbjuds skräddarsydda konferensarrangemang för mindre grupper upp till ca 20-25 personer.

Gamla Skolans miljö passar perfekt för er som vill kunna jobba effektivt och ostört. I det charmiga gamla skolhuset finns två fullt utrustade konferensrum, varav det ena är den varsamt renoverade gymnastiksalen. Här finns också bekväma sovrum, matsal i en vinterbonad, vacker glasveranda och trevliga sällskapsrum, samt en stor bastu. En grupp disponerar hela huset och ni väljer själva vilken servicenivå som önskas – från komplett service med helpension till att sköta er helt själva. Vi skräddarsyr det upplägg som passar just för er! Vi samarbetar även med flera lokala arrangörer av aktiviteter och kan erbjuda bl a skärgårdsturer i Kosterhavets nationalpark, fiske, dykning, guidade vandringar, marinbiologiska exkursioner, kajakpaddling med guide, ostronsafari och hummerfiske.

Välj också Resö Gamla Skola för
Boende med Bed & Breakfast eller Hyr hela huset med självhushåll

Varmt välkomna att kontakta oss
Erika Hedenstedt Appelgren och Anders Hedenstedt
Telefon +46 (0)525-259 00, E-post  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.resogamlaskola.se