Nyhetsbrev

Fyll i formuläret nedan och ta del av våra nyhetsbrev.


1

Bygglov beviljat för Kosterhavsentrén

 

 

 

Tanums kommun har nu beviljat bygglov för Kosterhavsentrén . Om bygglovet inte överklagas under mars träder det i kraft. Sedan återstår förhandlingar om marköverlåtelse, framtagande av underlag, mm. Om inget oförutsett inträffar bör bygget kunna komma igång i höst.

 

I ett beslut från länsstyrelsen har tillstånd givits för renovering av bryggan, men mellan 1 maj och 30 september får inga arbeten i vattnet utföras.

 

1

Inget söndagscafé tills vidare

På grund av Coronaviruset har vi tills vidare inget söndagscafé. En stor del av våra besökare berörs av det norska gränsbeslutet och vår personal vill känna sig trygga. Vi återkommer när vi förhoppningsvis kan öppna caféet igen.

1

Fortsatt stenläggning vid Magasinet

Förra årets stenläggning kompletteras nu med delen mot bryggorna. Betongslasken bilas bort och stenar läggs på samma sätt som förra årets stenläggning. Magnus och Sanna gör även denna del.

1

Resö får nya hyreslägenheter

Nu får Resö nya hyreslägenheter!

I ett centralt läge nära bussens vändplats byggs för närvarande enfamiljs hyreshus av Hilde och Lars Aasmundsengen. Den nya vägen kommer att heta Svens väg. Två hus blir klara för uthyrning i januari 2020. Två ytterligare enfamiljshus kommer i en nästa etapp och därefter kommer ett parhus att byggas. Efter en lång bygglovsprocess har alltså byggena nu startat och hyresvärdarna ser gärna barnfamiljer som hyresgäster. Intresserade kan kontakta Lars på +46 70 778 83 45 eller Hilde på +46 72 365 94 67.

Vi gläder oss åt kommande nya Resöbor!

Anders

1

Oktoberfest i Hamnmagasinet den 19 oktober

Sjöstjärneskolan på Resö bjuder in till Oktoberfest på magasinet till förmån för verksamheten. Allt överskott går till kooperativet.

Drick färsk öl från Grebbestad bryggeri ur sejdel och var med när Joakim Linder och Frida Linder från Ruby Monday underhåller och kör ett grymt quiz.

Lördag den 19 Oktober kl18:00 Dukar vi upp en tyskdoftande korvbuffé med massa mumsigheter! OBS: Föranmälan krävs för buffén

( Maila Kristofer på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. )